Kan niet krassen
Verwijdert zwarte strepen
Geeft glans
Beschermd tegen weersinvloeden

OneDryWash

 • Kan niet krassen
 • Verwijdert zwarte strepen
 • Geeft glans
 • Beschermd tegen weersinvloeden

OneDryWash is het alternatief voor de wasstraat en het vervuilende emmertje met sop.

De hoogwaardige technologie die door OneDryWash wordt toegepast maakt het mogelijk veel water te besparen en het milieu te ontlasten tijdens het reinigen van uw Caravan, Camper, Auto etc.!!!

U zult kritische vragen hebben over hoe het gaat met zand en of het niet krast. En terecht, maar realiseer u wel dat de auto en caravan industrie al decennialang de ene vernieuwing na de andere doorvoert, terwijl u nog steeds met water uw auto schoonmaakt. Wie zich laat overtuigen door de nieuwste hoogwaardige technieken van de moderne tijd, zal zijn caravan, camper, auto, ramen etc. nooit meer wassen met water.

Uitlaatgassen, strooizout, UV-straling, zure regen, vogelpoep etc. werken jarenlang in op de lak en laten vaak duidelijke sporen na. Na verloop van tijd zult u merken dat de lak dof wordt.

OneDryWash dringt tijdens het reinigen door het vuil heen en legt binnen milliseconden een beschermlaag aan die dit voorkomt.

caret-down caret-up caret-left caret-right

BEOORDELING ****

“Wij probeerden het uit op een caravan, die wekenlang op de Veluwse camping Harskamperdennen onder het geboomte had gestaan. Eerst besproei je zowel het (vervuilde) plaatwerk als de ramen en laat dat even intrekken. Daarna verwijder je het vuil met één van de bijgeleverde microvezel-doeken. Bijzonder is, dat dit niet tot (zichtbare) krassen in het gevoelige acryl van de ramen leidt. Tot slot nog een keertje nawrijven met de schone doek en ‘klaar is Kees!”

Uit het testverslag KCK Nr. 1  2014

Waarom OneDryWash beter is voor uw caravan, camper, auto etc. en het milieu?

Reinigingsmiddelen zijn met de ontwikkeling van caravans, campers en auto’s etc. meegegroeid, alleen is dit bij velen niet bekend. Het alternatief was tot voor kort alleen de wasstraat en de ecologisch en milieu onvriendelijke manier van wassen: de emmer met sop. Tientallen liters duur en vuil water liepen zo het riool in en vervuilden daarmee het oppervlaktewater. Dat is niet meer nodig!

Met OneDryWash zijn uw caravan, camper, auto, boot of ramen etc. beter schoon en draagt u door besparing van tientallen liters water per wasbeurt bij aan een vriendelijker milieu dan alle andere reinigingsmethoden!

De werkwijze van OneDryWash is eenvoudig:

Voor gebruik de flacon goed schudden, het te behandelen oppervlak insprayen en verdelen met de microvezeldoek, even laten drogen en met de tweede microvezeldoek licht uitwrijven.

De voordelen van OneDryWash op een rij;

 1. OneDryWash bevat alleen een mengsel van hoogwaardige,zorgvuldig geselecteerde en op elkaar afgestemde componenten.
 2. Naast OneDryWash zijn geen andere (agressieve)reinigingsmiddelen nodig.
 3. U bespaart per wasbeurt vele liters schoon (en duur)water.
 4. Geen vervuild water meer in het oppervlaktewater.
 5. Geen overbodige ritten naar de wasstraat, maar gewoon voor de deur reinigen.
 6. Duurzame bescherming van uw lak en absoluut krasvrij!
 7. Een prachtige glans op uw caravan, camper, auto, ramen etc.

Als u wilt zien hoe ook u op een makkelijke- en milieuvriendelijke wijze uw auto, boot of caravan etc. kunt reinigen, start het demonstratie filmpje.

OneDryWash is verkrijgbaar in:

een startpakket bestaande uit een 500 ml. flacon met verstuiver en 2 microvezeldoekjes
en in een navul flacon van 1 liter.

Top