Werkwijze

Hoe maakt u de caravan, camper  of auto schoon zonder water te gebruiken?

Heel eenvoudig!

STAP 1.

De flacon goed schudden voor gebruik. Spuit dan de OneDryWash spaarzaam op het vuile oppervlak. Bewerk niet alle delen tegelijk, maar steeds kleine oppervlakken, bijv. motorkap, deur etc.

STAP 2.

Verspreidt het produkt dat u opgespoten hebt met een microvezel doek. (Er worden twee microvezel doeken meegeleverd in de verpakking van OneDryWash).

STAP 3.

Laat de opgespoten en verdeelde OneDryWash even drogen om het zijn werk te laten doen. Tijdens de droogtijd wordt het vuil losgehaald van het oppervlak, het wordt als het ware ingekapseld en opgetild zodat het straks veilig weg te vegen is. De droogtijd is afhankelijk van het weer. Is het warm, dan is 5 seconden in laten werken voldoende. Is het niet te warm weer, dan ongeveer 2 minuten de OneDryWash zijn werk laten doen.

STAP 4.

Na de droogtijd, kunt u de OneDryWash wegvegen met de tweede microvezel doek. Zorg ervoor dat alle OneDryWash goed weggeveegd wordt. Het oppervlak is nu schoongemaakt, opgepoetst en beschermt met een water en vuil afstotend laagje.

STAP 5.

Klaar met het wassen van uw caravan, camper of auto zonder water! Dan kunt u de bijgeleverde doekjes gewoon wassen om het vuil en de opgenomen OneDryWash uit de doekjes te verwijderen en de volgende keer met schone doekjes te beginnen!

Tip: in het algemeen wordt aangeraden om doekjes van microvezels te wassen zonder wasverzachter.

Top